Dit zijn nou eens écht bijzondere cadeaus voor het bruidspaar

Gaat een naaste van jou binnenkort trouwen? Dan ben je wellicht op zoek naar een cadeau dat indruk maakt. Die geldboom kennen de meeste mensen nu wel. Zoek je een écht bijzonder cadeau, lees dan eens deze tips.  

Elke maand een nieuw cadeau, mét opdracht

Bruidsparen krijgen vaak een hoop cadeaus, die ze in één dag uitpakken. Dat is natuurlijk erg leuk om te doen, het is alleen jammer dat er soms dubbele cadeaus tussen zitten en veel mensen geven geld. Maar de rest van het jaar heb je niks meer. Waarom creëer je niet een cadeaumand met twaalf verschillende cadeaus, waarvan ze er elke maand één open mogen maken? Bij elk cadeau schrijf je een leuke opdracht die ze met zijn tweetjes moeten uitvoeren. Zo kan je bijvoorbeeld een zak popcorn en een reep chocola geven, waarbij de opdracht is dat ze samen een romantische film mogen kijken.

Koop een echte ster

Het klinkt misschien apart, maar het is geen grap. Je kan tegenwoordig een ster naar iemand laten vernoemen. Hoe speciaal is het als je een ster laat vernoemen naar de nieuwe achternaam van het bruidspaar? Je kan natuurlijk ook een combinatie maken van hun voornamen, of je koopt voor allebei de personen een eigen ster. Wil je een gaaf, symbolisch cadeau geven, dan is deze optie een mooie manier.

Geef geld in cryptovaluta

Een ander fantastisch cadeau is, om niet zomaar geld te geven, maar om het geld of een gedeelte ervan om te zetten in cryptovaluta. Wanneer je het bruidspaar aanraadt om het geld een paar jaar te laten staan, heb je kans dat ze na een bepaalde tijd winst hebben gemaakt. Zoek bijvoorbeeld eens naar ‘Bitvavo.com Ethereum’ om een goede cryptovaluta in te kopen. Wanneer je op ALL klikt boven de grafiek, zie je dat de koers momenteel erg laag staat. Dit is dus het perfecte moment om in te kopen. Natuurlijk kan je ook andere cryptovaluta als Bitcoin, Ripple of Apecoin kopen bij Bitvavo. En wil je er nog iets leuks bij geven, dan kan je er nog een (al dan niet zelf uitgeprint) boekje bij doen met uitleg over hoe je het beste kan beginnen met handelen in cryptovaluta. Wedden dat je de enige bent die een dergelijk bijzonder cadeau geeft? Wanneer ze na een bepaalde tijd ook nog winst maken, geef je hen eigenlijk twee keer een mooi cadeau. Zo geef je hen een uniek cadeau voor de bruiloft én een cadeau voor de toekomst. Hoe mooi is dat? 

Geef een reactie