Een CF 85 trekker is een goede aanwinst voor je wagenpark

Je hebt niets aan een trailer als je er geen trekker voor hebt staan. Maar wat nu als de trekker total loss is of gewoon niet meer door de keuring komt? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om de trailer van de hand te doen. Maar de kans is dan weer aanwezig dat je net die ene trekker-trailer combinatie te kort komt om al je opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn. Het kopen van een nieuwe trekker voor een bestaande trailer is op zich geen vreemd idee, maar het is wel een erg dure grap. Je kunt dan wellicht beter kiezen voor een gebruikte CF 85 trekker. Zo'n gebruikte CF 85 trekker is gewoon online te vinden, als je tenminste weet waar je moet zijn.

Welke eisen stel jij aan een CF 85 trekker?

Gaat het je erom dat je een zo nieuw mogelijke CF 85 trekker op de kop weet te tikken of wil je liever een CF 85 trekker waar al heel wat kilometers op staan, maar waarvan je wel zeker weet dat al het onderhoud tijdig en vakkundig is uitgevoerd? Het is helemaal aan jou. Het is sowieso verstandig om eerst contact te leggen met de verkopende partij. Je kunt dit gewoon via de site regelen. Je maakt een afspraak voor een proefrit en kunt zo beoordelen of de trekker past bij jouw wensen en eisen.

Neem je chauffeur mee voor de proefrit

De chauffeur die moet gaan rijden op deze tractor-trailer combinatie is degene die het meeste inzicht heeft in wat er nodig is. Deze chauffeur zal graag met je meegaan om een vakkundige proefrit uit te voeren. Deze chauffeur zal de juiste vragen kunnen stellen en kunnen beoordelen of de trekker echt iets is voor jouw bedrijf. Op die manier zorg je ervoor dat je zeker weet dat je een echt goede aankoop doet.

Wil jij je extra truck verkopen?

Heb je een truck over, bijvoorbeeld omdat je je bedrijf wilt gaan verkopen of minder zaken wilt gaan doen? Dan kun je op dezelfde website terecht. Je kunt er een account aanmaken en op die manier je truck te koop aanbieden. Het is dan wel belangrijk dat je ervoor zorgt dat je goede foto's maakt, ook van eventuele schades. Zorg ook dat je alle documentatie paraat hebt en dat er precies valt te achterhalen welk onderhoud wanneer heeft plaatsgevonden en welke onderdelen er in de nabije toekomst vervangen dienen te worden. Zorg dat je de potentiële koper alle informatie kunt geven waar hij om vraagt.

Geef een reactie